sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tilannekatsaus: 2 kk

Pompula kävi mitattavana 2-kuukautistarkastuksessa. Kävi ilmi, että hän kasvaa pikkusen nollakäyrän yläpuolella. (Eipä sillä, että käyrällä mitään merkitystä olisi meidän elämään.) Rotarokote pruikattiin suuhun, siitä ei onneksi tullut mitään oireita.

Meidän elo menee aikalailla tissi ikenien välissä. Ravinnontuotannon lisäksi daisarit toimii tuttina, unikaverina, lohdukkeena ja vinkuleluna kun oikein kunnolla narskauttaa leuat yhteen. Sangen viihdyttävät kapistukset siis. (Niissä kiinni oleva emäntä kyllä tykkäis enempi jos ainakin vinkuleluhommasta luovuttais. Kiitos.)

Hirveät pakkaset pakottaa nukkuun päikkärit sisätiloissa, eikä se oikein luonnistu Pallukalta. Varsinkin kun Kaksi Mölyapinaa mellastaa korvan juuressa. Vaan onneksi nahmura nukkuu yöt hyvin!

Hymyjä tulee päivä päivältä enemmän ja juttua piisaa. Nyrkki on löytynyt suuhun. (Välillä kuuluu kaamea huuto kun Nappula vissiin purasee vahingossa sormeaan.) Sängyn yläpuolella roikkuvaa mobilea Bebe tuijottaa pitkät ajat ja kujertelee sille silmät sirrillä.

Mukavaa joulua itse kullekin säädylle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti