perjantai 14. joulukuuta 2012

Juhlavalmisteluja

On ollut haipakkainen viikko leipomuksien ja siivoilujen ja kaikenlaisten järjestelyjen kanssa, sillä huomenna on the Nimijäisjuhla. Onneksi vieraat on lähisukulaisia ja ystäviä, niin ei tarvi edes ajatella että pitäis ovenkahvatkin kiillottaa.

Tarjolla tulee olemaan mansikkajuustokakkua, pätkis- ja dumlemuffateita, kaurakeksejä, taatelikakkua, kylmäsavulohikakkua, feta-pinaattipiirakkaa ja lisukkeita ynnä cocktailpiiraita munavoilla. Ja karkkia. Onnittelumaljat kilistetään glögi-kivenmäisvesitsydeemillä.

Nyppysen näkökulmasta päivät on menneet normaalisti: Herätys n. 7.30, aamutisu, pesu ja vaatteet päälle. Isosiskojen toimitus päiväkotiin ja unta rattaissa yhteentoista asti. Sitten komento mutsille, että ruokaa lisää ja kuiva vaippa alle. Seurustelua ja hömpötystä, kamppeet niskaan (huudon kanssa kun varsinkin se myssy niin ärsyttää) ja päiväunet. Tässä välissä yleensä ollaan asioilla siellä sun täällä, ja sitten haetaan siskot hoidosta.

Kotia kun päästään, Maitoimurilla on hirrrrveä nälkä! Ja into päällä kun näkee siskot! Ja taas pian pitää ottaa iltapäiväunet. Niiden jälkeen Bebe haluaa olla vain sylissä koko illan, klo 19-20 pikaunia lukuunottamatta. Niiden jälkeen kyllä väsyttäis, mutta periksi ei anneta ennen kuin puoli yhdentoista aikaan. Ja silloinkin vaan jos ollaan mamman kainalossa sängyssä tissi ikenien välissä.

Yöllä syöpötellään pari kertaa, muuten kyllä nukkuu hän.

Meidän Vauva on melkoisen helppo tyyppi, ainakin vielä. Ja sangen ihanakin hän on!


2 kommenttia:

  1. Kivaa nimiäispäivää teidän bebelle ja muulle kansalle. Tarjoilut kuulostavat sen verran herkullisilta, että kelepais tännekin :D

    Tässä nuorimmaisessa on paljolti samaa näköä kuin isommissakin siskoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sannie! Päivä oli mukava!

      Natiainen on kyllä samalla reseptillä tehty kuin siskot, samaa näköä on varsinkin Esikoisen kanssa niin paljon että kuvat voisi olla välillä yhdestä ja samasta vauvasta!

      Poista