maanantai 1. lokakuuta 2012

39+2

Tulipa hyvä mieli ultralääkärissä käynnistä! Bebe siellä näkyi imeksivän nyrkkiään. Ihana vauvani mun! Hiuksiakin oli päässä ja nuppi alaspäin oli ja painoa arviolta 3,2-3,3 kg. Saman kokoinen siis kuin isosiskotkin näihin aikoihin.

Enkä voi lakata ihastelemasta, kuinka hyvä lääkäri mulle on sattunut ultraukset tekemään! Ihan huippu! Osaa puhua maallikkokieltä ja on niin symppis ja huumorintajuinen ja mukava. Täytyy kaivaa jostain joku palautekanava, että kiitokset menee oikeaan paikkaan.

Eli siis mahassa on kaikki hyvin. Tarjonta on oikea, lapsivettä ei ole hirveästi, mutta kuitenkin riittävästi, kohdunsuu pehmeä, pituutta 3 cm ja sormelle auki. Lääkäri tunsi Beben pään kun vähän kurotti.

Jos ei synnytys käynnisty issesseen, niin sektion vuoksi ei kuulemma oteta rajuja käynnistyskeinoja (eli cytotecia tms lääkkeitä) käyttöön. Oksitosiinia ja ballongia voidaan kokeilla, ja jos ei auta, niin sitten leikataan.

Olen NIIN valmis synnyttään tämän palluran, että ei ole tosikaan. Siskot odottaa Meidän Vauvaa ihan hirveästi, Husbandi tietty myös. Tulisit jo!

1 kommentti:

  1. dodii, shillä tavalla :)kyllä se sieltä ulostautuu iha kohta. Portti alakaa siihe malliin olla vinksallaan, että saatat olla jo kolomin kertanen äiti. Jaksaa, jaksaa jos oot vielä kokoNAINEN. t. äityli- oikeesti Päivi

    VastaaPoista