torstai 12. heinäkuuta 2012

27+5

Alkuviikosta oli neuvolalääkärin tarkastus. Siinä ei paljon poristu kun tutkimukset oli tehty ja ulos kävi tieni. Kaikki on ok, mitä nyt verenpaine vähän koholla.

Lääkäri tuumasi, että paksuna olevat naiset on ainoa ryhmä, joka saa helposti sairaslomaa. Riskejä ei kuulemma oteta. Tämän hän siis sanoi kun mainitsin että mua vähän mietityttää miten istumatyö onnistuu loman jälkeen kun istunta saa maha-tissakevälin tuskallisen poltteen valtaan.

Oon kuupoillut alennusmyynneissä ja tehnyt vähän Hankintoja bebelle. Pitäis kaivella olemassaolevat kuteet esille ja tehdä inventaario, niin ei tulis ostettua viidensiäkymmeniä potkareita...

Husbandille on jo kaksi rouvaa sanonut, että jospa se nyt olisi poika tulossa isälle kaveriksi, ikäänkuin me sen takia oltais kolmas pikkuihminen haluttu. Pöh! Miksi kummassa ne sellaista olettaa? Kolmas tyttö olisi erittäin tervetullut kun hänelle on nimikin jo valmiina. (Pojalle ei.)

1 kommentti:

  1. Meille on moni sanonut, että kai sieltä nyt tyttö tulee / olisko tällä kertaa se tyttö. Onhan se, mutta ei mekään kolmatta haluttu että saataisiin tyttö. Ja nimiä olisi pojalle, mutta tytölle ei tunnu löytyvän yhtään mieleistä. :)

    VastaaPoista