keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

14+4

Juolahtipa mieleen että milloinkohan mahtaa äitiysvapaa alkaa ja tein laskelman Kansaneläkelaitoksen sivulla. Mikä iloinen yllätys! Se alkaa jo 1.9.! Ja kestää 16.7. asti! Paitsi että viimeiset 12 päivää on Husbandille, mutta siitä huolimatta kesäkuukin on "lomaa"! Hahaa!

Kahdesti aiemmin oon palannut töihin kun kuukunat on olleet puolivuotiaita, mutta nyt olisi aikomus olla kotosalla vanhempainvapaan loppuun asti. Sitten Husbandi voisi jäädä vuodeksi vuorotteluvapaalle. Jospa vaan järjestely onnistuisi, niin Beben ei tarvisi mennä päiväkotiin ihan pienenä ja ekaluokkalainen Esikoinen voisi tulla koulusta suoraan kotiin.

Isosiskot aloittivat hoitolaisuransa vajaan vuoden ikäisinä, mutta perhepäivähoitajan sylissä. Nyt menisi liian hankalaksi köörätä Ykkönen kouluun, Kakkonen p-kotiin ja Kolmonen eri hoitopaikkaan, joten Kolmoselle haetaan aikanaan paikka samasta pk:sta kuin missä Kakkonen on. (Ja Ykkönenkin toistaiseksi vielä.)

Ja meinaan olla niin itsekäs mutsi, että pidän isosiskot hoidossa kolmena päivänä viikossa kun oon Juniorin kanssa kotona. En tiedä kenellä meistä leviäisi pälli ensimmäisenä jos keskenään vaan mollottaisimme...

1 kommentti:

  1. Kävinpä vuorostani kurkistelemassa kaikkia blogejasi ja tykkäsin kovasti! Onko se tietoinen valinta, että sulla ei ole sellaista seuraa blogia -nappulaa?

    Meille päiväkodissa sanoivat kuopuksen tullessa, että olisi hyvä, jos jatkaisimme niin kuin aiemminkin päiväkodissa, koska se vaikuttaisi vähemmän esikoiseen. Kyllä se lapsen elämä muutenkin tarpeeksi nyrjähtää paikoiltaan kun perheeseen muuttaa joku ihan uusi ihminen joka vie kaiken aikuisten ajan. :)

    VastaaPoista