lauantai 31. maaliskuuta 2012

13+0

Tuleva Yksinkertainen Isosisko, aka Kakkonen, on hautonut vauva-asiaa ja nyttemmin kyselee kolme kertaa päivässä "Milloin se meidän vauva tulee?". Taitaa olla pitkä puolivuotinen edessä...

***

26.3. Oli np-ultra ja siellä se Bebe heilutteli käsiään. Kaikki näytti siltä kuin pitääkin ja olo on ONNELLINEN!

torstai 29. maaliskuuta 2012

12+5

Kerrottiin Tulevalle Isosiskolle ja Tulevalle Kaksinkertaiselle Isosiskolle vauvauutinen. Ensimmäinen torjui asian tyystin (Eihän meille OIKEESTI tuu vauvaa? Mää en halua vauvaa!!!) ja jälkimmäinen tykitti kysymyksillä (Mistä se vauva kasvaa? Onkohan se tyttö vai poika? Miten se tulee ulos mahasta? Minkä kokonen se on nyt? Entä huomenna? Entä ylihuomenna? Mää haluaisin että se tulis heti!)

Tulevalla Isosiskolla on onneksi aikaa sopeutua ajatukseen. Sen verran hän innostui jo nyt, että kaivoi kaapin perukoilta leluroikottomen ja pystytti sen olohuoneen paraatipaikalle.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

11+4

177 lyöntiä minuutissa pompotti vauvan sydän! Dopplerilla sen tänään kuulin! Mikä ihana, I-ha-NA IHANA ääni!

Muutenkin kaikki asiat on kuten pitää ollakin. Jee jee! Tänään on hyvä päivä!

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

11+1

Yökukkuja täällä, kukkelikuu. Tähän on menty taas tälläkin kertaa. Husbandi kuorsaa tai jälkikasvu hiippailee vessaan tai mitä tahansa ja ping! hautomo on hereillä. Eikä taatusti enää nukuta! Pöh.

Mutta!!! Öllötys on selkeesti vähentynyt!!! Ja oon löytänyt keinon pitää sen kokonaan pois: syö niinkuin nääntyvä hevoinen. Eli hirveitä määriä ja koko ajan. Käytännössä tuo ei ole mahdollista pääasiassa siksi ettei tee mieli mitään ruokaa, mutta teoriassa se toimii.

Kävin männä viikolla verikokeessa. Parin vkon päästä on ultra. Sen jälkeen kerron Asiasta kavereille ja pomolle. Osa suvusta tietää jo, ja ovat kovasti onnellisia meidän puolesta. Niinkuin me itekkin.

torstai 8. maaliskuuta 2012

9+5

Tänään oli eka neuvolakäynti. Asiat ei ole paljon muuttuneet viidessä vuodessa, täti Neuvolantätikin oli se sama. (Hänellä oli tosin uusi kampaus.)

Suurin anti oli kaikenlaisten labra-, ultra-, lääkäri- ym ym aikojen varaaminen. (Husbandille varattiin aika hammastarkastukseen.)

Aijoo, hemoglobiini mitattiin ja se oli 107. Rautakuurin aloitan siis. Ja neuvolassa eletään eri aikaa, joten arvio lasketusta syntymäpäivästä on 6.10., eli raskausajanlaskua mennään viikolla 9+5.