tiistai 18. syyskuuta 2012

37+3

Olipas makoisat aamupäiväunet. Yöllä taas heräsin neljältä ja valvoin pari tuntia. Seiskalta herätys ja Jälkikasvu päiväkotiin, ite nokosille. Nyt on virtaa ja kupu täynnä, mutta viitseliäisyys on jossain hukassa. Jos olisin fiksu, niin lähtisin ulos nauttiin tuosta myrskynjälkeisestä arskasta, mutta kun laiskottaa. (Eikä käveleminen muutenkaan kuulu suosikkeihin tällä hetkellä - eilinen hardcore kirppiskierros ja toissapäiväinen extreme metsä/peltoseikkailu mökillä sai aikaan kunnon liitos- ja selkäkivut.)

Eilen illalla pistin merkille, että maha roikkuu. Tosi sievä näky kun pötsi rellottaa housunvyötärön päällä kuin jollain kaljamaha-reiskalla... Muutenkaan etuosan muotoa ei voi sanoa enää palloksi, se on enempi kuin kananmunan puolikas, edestä suippo.

Huomenna on taas neuvola. Plääh.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo-o, vihdoinkin tuntuu siltä että aika on mun puolellani! :oD

   Poista
 2. Löysinpä tämän blogisi jonkun linkin kautta.... täällä on meneillään rv 37+1 ja toista lasta odotellaan :) samoissa siis mennään =D

  Täälläkin muuten maha roikkuu, tai siltä näytti kun katsoin eteisen isosta peilistä sivuprofiilia. olisko lähtö lähellä?? tsempit loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on ajateltava, että roikkumaha on lopun alun merkki. Halleluja! Tsemppiä sullekin viimeisiin vaappumisiin ja ennenkaikkea ponnistuksiin! :o)

   Poista
 3. Vai että kaljamahaista siellä leikitään :) Täytyyhän se sekin jakso kokea.. ainakin jollain tavalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kyllä tämä tosiaan kaljamahasta menisi: nestettä täynnä ja pakottaa vessaan vähän väliä! ;oD

   Poista