torstai 13. syyskuuta 2012

36+5

Bebelle on nyt rakennettu makuusija makkariin. Husbandia meinas naurattaa kun nyt jo sängyn kasasin. (Ja ostin vaippoja yms tarvikkeita.) Mutta onpahan valmiina.

Laskettuun päivään on 23 yötä. Synnytyspäivään lienee 39 yötä. Mutta en ala kärsimättömäksi (edellisistä kerroista näemmä oppii sittenkin!), vaan odottelen tyynenä kuin piimäkuppi.

Hokasin aamulla kun kävelin Isosiskoja päiväkotiin viemästä takaisin kotia kohti, että liitoksiin ei satu enää niin kovasti kuin muuan viikko sitten. Hahaa! Ja pallo on laskeutunut sen verran ettei tissakevälivyöhykekään ole niin kipeä enää. Ainakaan koko ajan.

3 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa eksyin jotenkin blogilistan kautta tänne. Johan tässä tulee vauvakuume kun tällaisia blogeja lukee! En ihan ehtiny kaikkia tekstejä lukeen, mutta minkäikäsiä suunnilleen sun esikoiset on? Sen verran tässä fiksuna tyttönä päättelin, että he ovat samaa sukupuolta ja ilmeisesti aika samalla ikäerolla kuin mullakin. Ja sullahan on myös varsin hyvä laskettu aika, meikäläinen täyttää silloin oikein pyöreitä vuosia! Saas nähdä sitten koska tulee, mutta omasta mielestäni on kyllä todellakin aiheellista jo koota se sänky vaikka miestä vähän naurattaisikin, you never know! Mulla muuten esikoinen lähti syntymään samana päivänä kun sain sängyn valmiiksi, eli vinkkiä vaan vauvalle sinne mahaan ;).

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, mähän oon siis todella fiksu tyttö ja bongasin tuolta toisesta blogistasi vastauksen tuohon em. kysymykseeni, hyvä minä! :D

    VastaaPoista
  3. Helou Saara! Laskettu aika on mitä oivallisin, ja sitä mieltä vauvakin kait on kun ei ottanut sänkysi on valmis -vihjeestä vaarin... Vaan ehkä hän odottaa että lakanatkin saadaan paikoilleen. ;o)

    Oli mukavaa kun jätit viestiä ja tervetuloa toistekin!

    VastaaPoista